Welcome To Hotell Strand

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 2023-11-29
Välkommen till Hotell Strand. Vi sätter högt värde på din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats och våra tjänster.
Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, skyddar och delar din personliga information.

Insamlad Information:
När du besöker vår webbplats kan vi samla in information som du frivilligt tillhandahåller, såsom namn, e-postadress, telefonnummer och andra personuppgifter som kan vara relevanta för din vistelse eller förfrågan.

Automatisk Insamling:
Vi kan automatiskt samla in viss information om din enhet och användning av vår webbplats genom cookies och liknande teknologier. Denna information kan inkludera IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar, besökta sidor och datum och tid för ditt besök.

Användning av Information:
Vi använder den insamlade informationen för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, för att kommunicera med dig, för att anpassa din upplevelse och för att uppfylla eventuella förfrågningar du kan ha.

Delning av Information:
Vi delar endast din personliga information med tredje parter i enlighet med denna integritetspolicy och när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster eller efter ditt samtycke. Vi säljer inte din information till marknadsföringsändamål.

Säkerhet:
Vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller förlust. Vi strävar efter att upprätthålla en säker och trygg miljö för alla våra besökare.

Dina Rättigheter:
Du har rätt att begära åtkomst till, rättelse av eller radering av din personliga information. 

Ändringar i Integritetspolicyn:
Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats, och vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att vara informerad om eventuella förändringar.

Kontakta Oss:
Om du har frågor,  kontakta oss på [info@hotellstrand.se].

Tack för att du väljer Hotell Strand.
Vi är måna om att skydda din integritet!